pi6TV - Nieuws

Latest

pi6TV tijdelijk uit

Het signaal van pi6TV was de laatste tijd nogal achteruit gegaan. Na inspectie blijkt de zender nog maar 140mW te leveren (waarvan ook nog een deel in de coax verloren gaat). Totdat de zender is gerepareerd zal pi6TV zijn uitgeschakeld.

pi6TV 10 en 11 juni uitgeschakeld

Het weekend van 10 en 11 juni zal pi6TV zijn uitgeschakeld. Dit in verband met de ATV contest en op zaterdag tevens vanwege een primaire gebruiker in Eindhoven. Zie ook de website van Agentschap Telecom voor details.

pi6TV tijdelijk uitgeschakeld

In verband met Koningsdag is pi6TV tijdelijk uitgeschakeld. Zie ook de website van Agentschap Telecom.

Besturing werkt weer!

De "oude" besturing van pi6TV is weer gerepareerd en beschikbaar. De syncdetector werkt weer naar behoren en er kan weer gebruik worden gemaakt van de DTMF commando's. De ingebruikname van een nieuwe besturing zit nog steeds in de planning..

Geen besturing

Op het moment werkt pi6TV zonder besturing. De PIP is nu gevuld met PI6EHV (vak 1), 1252 MHz (vak 2), PI6ANH (vak 3) en 10180 MHz (vak 4). Het audio van vak 2 is te horen op 6.5 MHz en van vak 4 op 6.0 MHz. Ondertussen wordt er gewerkt aan een nieuwe besturing om alle functionaliteit weer beschikbaar te krijgen.